€15.715 opgehaald voor slachtoffers aardbevingen in Turkije en Syrië

Met grote trots en dankbaarheid willen we jullie informeren dat we een fantastisch bedrag van €15.715,- hebben opgehaald via onze veiling voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Dit bedrag hebben we gedoneerd aan Giro 555, die zich inzet voor humanitaire hulpverlening in crisisgebieden over de hele wereld.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Dankzij jullie steun en solidariteit kunnen we een verschil maken voor de mensen die getroffen zijn door deze verschrikkelijke gebeurtenissen. Jullie inzet en vrijgevigheid hebben ons diep geraakt en we zijn jullie enorm dankbaar.

Laten we samen doorgaan met het steunen van elkaar en het helpen van degenen die het nodig hebben. Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage en we hopen dat we in de toekomst samen nog meer kunnen betekenen voor anderen in nood.

Met vriendelijke groet,
Het team van iksteunmee.nl

STEUN MEE

Help slachtoffers aardbeving in Turkije en Syrië

De aardbeving in Turkije en Syrië heeft het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. Geef nu!

We willen graag onze bezoekers vragen om serieuze biedingen te doen op de veilingitems. Elke euro telt en met uw bijdrage kunnen we samen een verschil maken voor de mensen die het zo hard nodig hebben. Door te bieden op onze veiling helpt u niet alleen de slachtoffers, maar kunt u ook een fantastisch item bemachtigen.

Schroom niet, steun mee en bied mee! Met elkaar maken wij het verschil!

We willen u bedanken voor uw steun en donatie.

Bied mee en maak kans op een van deze unieke items

De steun van afgelopen woensdag 15 februari 2023 tijdens de nationale GIRO555 dag was overweldigend. De teller staat nu op 108.501.189.

Ondanks dit mooie bedrag zijn we er niet en wensen wij met de actie “iksteunmee” zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Mede hierom hebben wij besloten om de veiling te starten met een minimum bedrag, dit zodat wij met jullie steun zoveel mogelijk geld kunnen ophalen.