Deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) regelen uw gebruik van de website van IkSteunMee (“Website”). Door gebruik te maken van de Website, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze Voorwaarden daarom zorgvuldig door voordat u de Website gebruikt.

Account

Om donaties te doen op de Website, moet u een account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en volledige informatie bij het registreren van uw account en voor het bijwerken van deze informatie indien nodig. U mag slechts één account hebben. Uw account is strikt persoonlijk en mag niet worden gedeeld met anderen.

Donaties

Door een donatie te doen op de Website, gaat u akkoord met het donatiebedrag en het goede doel waaraan u wilt doneren. Uw donatie wordt via de betaalprovider verwerkt. De standaard verzendkosten van €10,- zijn voor uw rekening.

Betalingen en terugbetalingen

Na het doen van een donatie, bent u verplicht om de betaling te voldoen binnen de gestelde termijn. Als de betaling niet tijdig wordt voldaan, behoudt IkSteunMee zich het recht voor om de donatie te annuleren.

Terugbetalingen zijn alleen mogelijk als er sprake is van een technische storing, fout of ongeautoriseerd gebruik van uw betaalmethode. Neem contact op met IkSteunMee als u een terugbetaling wilt aanvragen.

Garanties en aansprakelijkheid

IkSteunMee geeft geen garanties voor het goede doel waar u aan doneert. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of het goede doel betrouwbaar is en of uw donatie bijdraagt aan het doel waarvoor het bedoeld is.

IkSteunMee is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de Website, inclusief maar niet beperkt tot verlies van gegevens, verlies van inkomsten of winst, of schade als gevolg van virussen of andere schadelijke componenten.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud op de Website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, pictogrammen, software en ander materiaal, is eigendom van IkSteunMee en is beschermd door auteursrecht, handelsmerk en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, te reproduceren, te wijzigen, te distribueren, te publiceren of afgeleide werken hiervan te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IkSteunMee.

Beëindiging

IkSteunMee behoudt zich het recht voor om uw account op de Website op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving of aansprakelijkheid. Bij beëindiging van uw account worden eventuele openstaande donaties geannuleerd.